duminică, 1 iunie 2008

Votati pentru urmatorii 4 ani

Pentru urmatorii 4 ani vom avea un Consiliu local al municipiului Iasi. Este corect sa exprimam cu totii optiunile pentru ca ignorarea acestui eveniment ar putea avea ca rezultat parerea de rau ca daca am fi facut-o lucrurile ar fi stat altfel ! In ceea ce ma priveste stiu ca un succes ma va obliga (atat fata de cei care-mi acorda increderea cat mai ales fata de sceptici sau nehotarati ) sa nu- mi schimb felul de a fi ; pana acum am reusit in tot ce mi- am propus. Din pacate actiunea de votare ( si de numarare a voturilor ) nu poate fi controlata sau pregatita decat in spiritul strategiei de campanie. Multumesc tuturor celor pe care- i intereseaza ! Cu respect, Cristi Cioanca, inginer constructor

7 comentarii:

  1. gata. am votat. v-am dat votul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. am votat! aveti inca un vot de incredere maxima!

    RăspundețiȘtergere
  3. draga domnule cioanca,

    dupa cite vad nu au intrat in consiliu nici partide micute si nici independenti. daca ati fi adunat la dv si voturile de la ceilalti candidati fara partid, era o sansa sa le-o trageti politicienilor. cred ca greseala cea mare a fost a tuturor independentilor, pt ca ati disipat masa celor satui de partide si ideologii fara substanta. nasol pentru noi, tinerii. mult succes profesional in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. stimate domn,
    din pacate nu am avut posibilitatea de a comunica cu cei 4 candidati independenti care au fost organizati intr-o asociatie; pacat ca nu am reusit dar sper ca nu a fost compromisa ideea de candidat independent profesionist.
    nu am avut intentia de a ,,o trage" cuiva ci doar de a face ( prin capacitate si munca ) doar lucruri bune; se pare ca prietenii, cunostintele si familia nu au reusit sa mobilizeze suficienti oameni care sa creada in cele afirmate.
    dupa ce voi raspunde tuturor celor care mi-au scris voi incerca sa ma decid daca va mai fi ceea ce mi se recomanda : data viitoare ! chiar daca sunt suficient de puternic, am nevoie de 2-3 zile in care sa analizez daca 2716 voturi obtinute inseamna ceva sau nu.
    inca o data multumiri tuturor celor care m-au votat si invitatia de a ne cunoaste mai bine; eventual la cristi.cioanca@cris-crisco.ro; cristian.cioanca@lapini.ro.
    cu stima, cristi cioanca

    RăspundețiȘtergere
  5. eu personal ma bazez pe tine lasama sa cred ca in viitorul apropiat vei fi unul din cei mai tari oameni din orasul nostru

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristi, nu pot decit sa te felicit pentru faptul ca incerci sa aduci la normal o situatie, din pacate, vitregita si de lege: vizibilitatea candidatului independent. CRed ca ar trebui mai multe sanse pentru independenti, avind in vedere faptul ca ei reprezinta cel mai mult cetateanul, fiind, ca si el, neiregimentat politic. Dar speram ca va veni si vremea aceea. Ai tot sprijinul si simpatia mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Succesul reprezinta abilitatea de a trece de la un succes la altul fara sa-ti pierzi entuziasmul "
    Winston Churcill
    iar

    "Esecul este locul de unde te ridici pentru a merge mai departe"
    Gabriel Liiceanu

    asa ca mai mult noroc data viitoare!

    RăspundețiȘtergere