duminică, 15 noiembrie 2009

ce rost are sa mai scriu

Pentru prima data am constatat ca sunt mintit....ca se vorbeste despre revelatia a ceea ce discutam cu 5-6 ani in urma ca reprezentand "lucruri logice de facut"... si care astazi reprazentand 'clar de facut'... pentru ca abia acum aufost intelese?!
Sunt posesorul autografului viitorului presedinte, iar fiul meu e posesorul invitatiei de a deveni baiatul viitorului primar de Iasi...!!!
...dar, din pacate...sau din fericire (!?)... sunt nefericitul posesor al unui viitor buletin de vot (al dreptului de a vota) pe care il voi folosi fara vlaga... ca aceasta tara... a caror cetateni trebuiesc condusi...de oricine, dar cu mana de fier...
...va fi prima data cand voi vota fara speranta pentru viitorul copilului meu doar in virtutea faptului ca nu am cu cine ...altcineva...poate doar ...
Voi vota Basescu si la primul tur...
Nu voi avea posibilitatea sa mai vorbesc cu el ca atunci cand eram "sef" la PD... dar asta este in detrimentul lui si fotografia copilului meu va fi postata pentru aducere aminte... niciodata inscrisul fostului viitor presedinte...
...din pacate...n-ai cu cine... ramane actuala ca si previziunea d-lui Brucan...;
...prima este si va fi actuala multa vreme, a doua... eronata...

5 comentarii:

 1. Ieri scrisesem un comentariu, pe care nu am reusit sa il postez. Astazi, mai mult decat ieri, cred ca ai toate motivele sa vezi si o alternativa. A vota asa cum ai spus inseamna a te arunca pe o panta periculoasa fara casca de protectie. La varsta noastra, e un risc prea mare ca sa ni-l putem asuma.

  Carmen

  RăspundețiȘtergere
 2. Prefer sa ma angajez pe o panta periculoasa fara casca decat sa ma angajez (chiar blindat) pe un eventual tub care poate deveni ...lansator in gol!?

  RăspundețiȘtergere
 3. Cioanca ( deci isti sint un apropiat, de ti pot spune asa!), e greu sa facem un viitor copiilor nostri in vremurile astea care nici macar tulburi nu mai sint, ci aiurea cu totul.Pina acum spuneam ca sintem o tara de rahat, acum nu mi mai permit sa jignesc rahatul, lumea care nu o cunosate s ar putea sa o confunde cu o dulceata, cum e rahatul turcesc, asa ca am sa spun ca sintem o tara pur si simplu de cacat.Imi pare rau, dar chiar sintem o tara si un popor de cacat, fara niciun pic de cultura politica.Nu ne ramine decit sa ne rugam la Dumnezeu, desi si acolo e greu de obtinut ceva, atita timp cit totul e scris de dinainte si nu cred ca se mai poate schimba ceva, totul are un curs care trebuie sa curga exact cum a fost scris.Si cind te gindesti ca Marele nostru Poet scria cindva, cu mult timp in urma, poezia superba, care mie imi da fiori cind o citesc," Ce ti doresc eu tie, dulce Romanie, tara mea de glorii, tara mea de dor,bratele nervoase, arme de tarie, la trecutu ti mare, MARE VIITOR. Doamne ajuta, intr un ceas bun!

  RăspundețiȘtergere
 4. Abia acum am vazut postarea, dar nu sunt pregatit de un comentariu...inca. Promit sa revin.

  RăspundețiȘtergere