marți, 16 martie 2010

35 ani

Guvernul, in sedinta care se va desfasura la Iasi, urmeaza sa propuna "tanar si afacerist", ca masura anticriza. Nu doresc sa ma refer la o eventuala masura care ar puea fi considerata discriminatorie, nici la faptul ca (probabil) vor exista reactii care sa duca la eludarea eventualuli scop 9daca exista), nici la mandria de a fi proprietarul (cu varsta mai mare decat cei 35 ani) unei firme de 14 ani (creata dupa 10 ani de munca in strainatate), ci doar sa intreb:
De ce ? Care este scopul ? Exista o justificare sau se considera ca bifand (ca numar) o alta "masura anticriza" se va putea evita luarea adevaratelor masuri anticriza cu efect in 3-6 luni ? Probabil ca explicarea : observatiei, analizei sintetizate, scopului si predictiilor (cu variante negative, relativ neutre, pozitive) ar putea aduce lamuriri; dar mai concret (si cu efect) nu ar fi un clar si raspicat un indemn la munca si la stoparea smecheriilor si "furaciunilor" ?
Cu siguranta ca sunt o persoana care incurajeaza, formeaza si ajuta tinerii, dar oare ar fi corect ca in loc de a fi doar proprietarul unei firme care sa ma onoreze si pe care s-o las baiatului meu (daca va dori sa continue o traditie can va fi vremea), sa schimb actionariatul doar pentru ca este greu sa gandim si sa privim clar spre viitor...?!
Poate ar fi mai bine daca cei care propun... "diverse" sa ia in calcul daca merita sa fie platiti din bani publici !?!
...Posibil ca starea pe care mi-a creat-o propunerea guvernului sa fie de la postul la care ma supune nevasta...sau poate nu...?!... mai probabil ca nu; cred ca, pur si simplu, fiind mai batran decat 35 de ani, mi-a venit...asa... o greata ! Nu e prima data si nu sper sa fie ultima cu toate ca mi-as dori dn tot sufletul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu